Starter: 20.10.2017 - 21:00
Avsluttes: 20.10.2017 - 23:00

Det er klart for årets siste standupkveld på Teaterfabrikken.

 

*SESONGAVSLUTNING*
BILLETTER HER

Det er klart for årets siste standupkveld på Teaterfabrikken. Og vi slår på stortromma og henter inn André Jerman. Med seg har han tre andre komikere:

Per Berg
En dyktig og hardtarbeidende komiker som gjør fler og fler jobber rundt omkring i det ganske land. Per har besøkt oss tidligere og det med stor suksess. Vi gleder oss til å se Per på scenen vår.

Hallvard Dyrnes
Denne fyren er både komiker og improvisaør. Han driver "Speechless" på Teaterkjelleren, som er elsket av både komikerne og publikum. Et friskt pust i standupverdenen. Dette blir første gang Hallvard besøker oss på Teaterfabrikken.

André Jerman
Komiker, skuespiller og radiovert. André har besøkt de fleste stedene i Norge gjennom sin lange komikerkarriere. Han var sist å se i den prisbelønte tv-serien "NOBEL" som høstet seksere overalt. Nå er han fast radiovert på Radio Rock med eget program. Men det er først og fremst standupkomiker han er og en svært dyktig en også. Det er godt å endelig få Jerman tilbake til Ålesund.

André Ulveseter
Den bergenske sunnmøringen leder kvelden med stø hånd, og skal passe på at denne kvelden blir så bra den bare kan få blitt.

Dato: Fredag 20.oktober
Dørene åpner: 19:30
Showstart: 21:00

BILLETTER HER


Tilbake til kalender
Cookies