Starter: 09.11.2017 - 19:30
Avsluttes: 09.11.2017 - 23:00

Egil Olsen er en fantastisk artist du bare må få med deg!

 

BILLETTER HER

Egil Olsen er omtalt som “en av landets aller beste låtskrivere“ (Dagens Næringsliv) og som noe av det “fineste og mest underfundige vi har” (VG). Med sine små, men store sanger, beveger han publikum med både hjerteskjærende musikk, ettertenksome tekster og uforutsigbar humor og sjarm i sine usedvanlig underholdende konserter.

Han har nettopp gitt ut sitt femte album ‘You and Me Against the World’, en oppløftende og livlig kontrast til tidligere utgivelser. Med et mer energisk uttrykk og glimt i øyet, har han levert et album med lidenskapelige rockelåter om uovervinnelig kjærlighet i en gal, gal verden.

"Egil Olsen har laget sin beste plate hittil, et av årets beste album” skriver musikkbloggen.no. Råkkfolk.no gir albumet 9 av 10 og skriver "Vokalen er tidvis helt fantastisk og tekstene er meget gode. Vi har med en poet å gjøre.” VG mener det er “noe offensivt, bredbent og gledelig uironisk og stolt over helheten” og legger til at Egil Olsen er “en av landets morsomste liveartister”. Egil Olsen slippes også for første gang i Europa og en tysk anmelder, oversatt med google translate, mener albumet er “intet mindre enn et slående gjennomskinnelig brukt stein saus, som kommer hardt i baken” og gir den stjernekast 4 av 5.

Nå tar Egil Olsen med seg både akustisk og elektrisk gitar og presenterer den nye musikken i et intimt og nedstrippet format. Det blir usedvanlig vakkert, ganske gøy og litt tøft.

19.30 - dørene åpner
21.00 - konsertstart
02.00 - dørene stenger

 

BILLETTER HERTilbake til kalender
Cookies