Teaterfabrikken

Starter: 24.10.2019 - 19:00
Avsluttes: 24.10.2019 - 21:30

Det e itj størrelsa det kjæm an på *Humorshow*

BILLETTER HER

I løpet av fem år og fem ulike show har gruppa Kveli Rånes Bremseth blitt store publikumsfavoritter i Midt-Norge.
"Det e itj størrelsa det kjem an på" hadde premiere 1.februar 2018 og har blitt spilt over 100 ganger for over 30 000 publikummere fra Fredrikstad i øst til Tromsø i nord.

Etterspørselen har vokst enormt og det er nåklart for langstrakt turne med denne forestillingen også høsten 2019.
Arnt Egil Rånes er sologitarist i DDE og har reist Norge på kryss og tvers i 25 år.

I Kveli Rånes Bremseth er han musiker, vokalist, musikk- og videoprodusent. I tillegg er han den stødige side-kicken til de elleville figurene som fyller scenen.

Harald Morten Bremseth har 30 års fartstid i Lånkerevyen, som er norges mestvinnende revygruppe i NM i revy.
Han ble utpekt til Norges beste revyskuespiller av Tom Sterri, og har blant annet spilt i RiksRevyen påChat Noir.
Sigmund Kveli har skrevet tekster og underholdt folk i over 40 år. Også han har flere norgesmestertitler fra NM i revy, og har vært med å skape den unike ”Kveli-humoren” som de fleste trøndere nikker gjenkjennende til. Han spilte også i RiksRevyen på Chat Noir.

Hva er såårsaken til at over 70 tusen personer har fylt salene over hele midt-norge under de tre foregående showene Det du ikke visste om trønderrocken, Bygd for fart og Hipp hipp hipp? Kanskje det er kombinasjonen av nyskrevne sanger og gamle allsang-slagere og humor som ikke er ondsinnet og gjenkjennelsen i de originale figurene som prøver å takle hverdagsutfordringer som nabokrangel, kjærlighet, for mye penger, for lite penger og usikre familieforhold.

De fleste som går ut fra et Kveli Rånes Bremseth-show går ut med et smil om munnen. De fleste kjøper også billett til neste show.

 

Dørene åpner 19:00

Showstart 20:00Tilbake til kalender
Personvern